Maak jouw outfit compleet met deze accessoires

Een outfit is pas helemaal compleet met de juiste accessoires. Er zijn volop accessoires waaruit gekozen kan worden. Het kan gaan om armbanden, kettingen, mooie riemen en ook om vette horloges. We hebben een onderzoek gedaan en hieronder laten we de meest gebruikte accessoires voor heren zien.

De casual armband

Bijzonder populair is de casual armband voor heren. Een mooie armband is een subtiel en opvallende accessoire. Het kan van leer zijn, edelstaal, metaal en ook van een stof. Er zijn veel mogelijkheden. Het is afhankelijk van de gelegenheid en de kleding om te kijken welke armband de beste match is.

Een goede riem

De riem is een praktische accessoire. Het helpt om de broek op te houden en zorgt er daarnaast voor dat de man er netjes uitziet. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. O...

Lees verder

Waar je als man op moet letten als je een riem draagt

Wellicht denk je nu bij jezelf, een riem? Het gaat er toch om dat je broek blijft zitten en niet afzakt? Maar nee, een riem is niet alleen van praktische nut, maar kan je outfit maken of kraken. Een riem kan namelijk dienen als eye-catcher en dient te passen bij je outfit, of je outfit juist wat kleur te geven. Deze accessoire moet je dus serieus nemen en daarom lichten wij je in dit artikel toe waar je als man zijnde op moet letten als je een riem draagt.

Eye-catcher

Allereerst kan je een heren riem dragen als een eye-catcher. Als je bijvoorbeeld een outfit draagt met neutrale kleuren erin, kan je ervoor kiezen een riem te dragen met een kleur die daardoor de aandacht trekt...

Lees verder

OPEN DAGEN Westminster Fashion School

Een bezoek aan één van onze open dagen is een geweldige kans om kennis te maken met onze modeopleiding, onze faciliteiten te kunnen bekijken, kennis te maken met onze huidige studenten en de stafleden van de modeopleiding en belangrijke informatie te krijgen over onze lesmethoden, financieringsmogelijkheden voor de studie en carrièrekansen.

Tijdens deze meeloopdag van de hbo opleiding kun je rondkijken in de ontwerpstudio’s, onze gespecialiseerde machinekamers, onze print- en kleurkamers en onze moderuimte. Daarnaast kun je voorbeelden van huidig ​​studentenwerk op alle niveaus in de vorm van schetsboeken, definitieve kledingstukken en portfoliowerk bekijken.

Er zijn ook presentaties van het modeteam over alle aspecten van de opleiding, inclusief ons stageplan en onze sectorproject...

Lees verder

Waar moet je aan denken voordat je een sieraad koopt?

Hier is een lijst van alle sieraadbeschrijvingen waar je over na moet denken voordat je aan het shoppen slaat:

Kleur van de sieraden

– Wil je simpele goud- of zilverkleurige sieraden, of zoek je iets met een gekleurde steen? En zo ja, wat voor kleur dan? Dit is de meest effectieve manier om te kiezen, omdat je op deze manier meteen een heleboel verkeerde kleurcombinaties wegstreept.

Specifieke Metalen

– Niet alle zilverkleurige sieraden zijn ook zilver en niet alle goudkleurige sieraden zijn goud. Als je graag een bepaald soort metaal wil in plaats van een algemene kleur, zeg dat dan. Dit helpt je ook een heleboel opties weg te strepen.

Eigenschappen van sieraden

– Wees niet bang om onwetenschappelijke termen te gebruiken. Als je een dunne ketting wil, zeg dat dan...

Lees verder

Er is een stijl voor elke man

De Minimalistische Stijl

Sommige mannen hebben liever een ready-to-wear, simpel accessoire om hun garderobe mee aan te vullen. Met deze drie items kun je een look creëeren die geschikt is voor zakelijke aangelegenheden, happy hour en zelfs voor een casual date-night look.

Oorbellen voor mannen: Stijl - kleine ringetje; vaak worden ze verkocht in paartjes of alleen; je kunt ook gaan voor nepoorbellen als je gaatjes in je lichaam niet helemaal jouw ding zijn.

Ketting voor mannen: Stijl – Extra dunne mannenketting; simpele kettingen die gedragen kunnen worden met geklede blouses, v-halsen en bij een ronde hals; verkrijgbaar in leer, roestvrij staal en goud

Broche voor mannen: Stijl – Accessoire voor je kleding; pin vast aan je kledingstuk; geeft spijkerjasjes, sportjassen en stropdassen...

Lees verder