Heren ringen

Onyx Initial Ring – Onyx ringen zijn al een hele tijd de favoriet van mannen. Ze zijn simpel, maar maken een echte statement. De ringen komen in verschillende stijlen, maar de Onyx ring met een wapenschild of initialen erop is toch wel een echte favoriet. De zwarte achtergrond zorgt ervoor dat ieder detail eruit springt en iedereen’s aandacht trekt.

Tijger- of Kattenoog – Deze stijl ringt lijkt hét accessoire van iedere succesvolle man boven de 30. Het wordt vaak van vader op zoon overdragen. Dit was trouwens de eerste ring die ik zelf ooit had (aan mij gegeven door mijn vader) en ik heb ook zeker de intentie deze weer aan mijn zoon door te geven. Het is een echte, tijdloze klassieker.

Leger- of Schoolring – Er is één ring die iedere man kan dragen: de leger- of schoolring. Dit zijn de wat meer mannelijke ringen en hebben vaak gedetailleerde ontwerpen die gelinkt zijn aan hun school of de tak van het leger waar ze in zaten. Het is ook mogelijk om deze ringen op maat te laten maken en helemaal aan te passen aan wat de drager wil. Ze zijn toch vaak wel een stukje trots voor degene die hem draagt.