OPEN DAGEN Westminster Fashion School

Een bezoek aan één van onze open dagen is een geweldige kans om kennis te maken met onze modeopleiding, onze faciliteiten te kunnen bekijken, kennis te maken met onze huidige studenten en de stafleden van de modeopleiding en belangrijke informatie te krijgen over onze lesmethoden, financieringsmogelijkheden voor de studie en carrièrekansen.

Tijdens deze meeloopdag van de hbo opleiding kun je rondkijken in de ontwerpstudio’s, onze gespecialiseerde machinekamers, onze print- en kleurkamers en onze moderuimte. Daarnaast kun je voorbeelden van huidig ​​studentenwerk op alle niveaus in de vorm van schetsboeken, definitieve kledingstukken en portfoliowerk bekijken.

Er zijn ook presentaties van het modeteam over alle aspecten van de opleiding, inclusief ons stageplan en onze sectorprojecten, waar je vragen kunt stellen die je hebt over de cursus, over hoe je je kunt aanmelden en wat wij van onze studenten verwachten.

Data van de open dag

We hebben gedurende het hele herfstsemester een aantal speciale open dagen voor de BA (Honours) Fashion Design-opleiding. Alle open dagen duren ongeveer twee uur en het is essentieel om van tevoren een plaats te reserveren.